Image

Nu har bygget av Dalénum startat

STADSUTVECKLING I går startade bygget av den nya stadsdelen Dalénum på Lidingö. Under de närmaste tio åren ska och ett flertal kontorsfastigheter byggas.
Publicerad den 10 December 2010

- Dalénum, med sitt sjöläge, spännande arkitektur och närheten till city, kommer att bli ett av Stockholmsregionens mest populära områden, förutspår Johan Skoglund, vd på JM.

Första kvarteret heter Strandparken och ligger i ett parkområde direkt i anslutning till vattnet. Här ska byggas fyra hus om 4-6 våningar och totalt 60 lägenheter. Samtliga hus är lågenergihus. Arkitekt är HMXW.

Projektstarten markerades i går med att barn från Kaninens förskola, tillsammans med Johan Skoglund, vd på JM och Paul Lindquist, kommunstyrelsens ordförande i Lidingö, grävde fram ett fasadmärke.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd:n med sektorns vassaste penna – här är det bästa vd-ordet i årsredovisningarna

Bolag Fyra fullmatade sidor med enkelt förklarad fakta om det egna bolaget, spot on-analyser av marknaden och personliga åsikter om diskriminering i styrelsesammansättningen – allt skrivet med väldigt genomtänkta och exakta formuleringar: Här är det briljanta vd-ordet som alla borde läsa. "Vad det gäller frågor om sexuell läggning med mera tillhör dessa, enligt min mening, privatlivet och som begreppet indikerar angår dessa frågor ingen, allra minst en bolagsstämma eller styrelsekolleger."

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY