Image
Bild: Cornerstone

NRF förlänger med Ica Maxi

Uthyrning Nordic Retail Fund har tecknat ett nytt sjuårigt hyreskontrakt för den 9 100 kvadratmeter stora Ica Maxi-butiken i Center Syd i Kävlinge.
Publicerad den 7 Februari 2011
Annons
Image
Center Syd. Foto: Cornerstone. Bild: Cornerstone
Center Syd. Foto: Cornerstone.

I samband med detta kommer NRF att genomföra ett antal förbättringsåtgärder.

- Vi har arbetat nära tillsammans med Ica för att få till stånd den här utvecklingen av Center Syd. Vi är givetvis oerhört nöjda med att de beslutat förlänga sitt hyresavtal, säger James Whittaker från Cornerstone, som är investment director för NRF.

Nordic Retail Fund lanserades av dåvarande Protego, nuvarande Cornerstone Europe, i juni 2007. Fonden har en tioårig livslängd och har 16 europeiska institutionella investerare.

Cornerstone ägs av Massmutual Financial Group i USA. Cornerstone förvaltar fastigheter för cirka 250 miljarder kronor, och förvärvade i början av 2010 Protego Real Estate Investors.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna i Västerås

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Västerås, som med sina 156 838 invånare är landets sjunde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige