Image
Isak Andersson.
Isak Andersson. Bild: Novier

Novier förstärker närvaron i Malmö och södra Sverige inom transaktionsrådgivning

Karriär Isak Andersson ansluter till Novier på Malmökontoret som projektledare inom transaktionsrådgivning.
Publicerad den 31 Augusti 2022

Novier stärker upp närvaron i södra Sverige genom att rekrytera Isak Andersson som närmast kommer från Heimstaden.
– Vi är glada att fördjupa närheten till våra kunder i södra Sverige inom transaktionsrådgivning. Detta stärker utbudet inom Noviers plattform med 360 graders fastighetsrådgivning avseende transaktion, värdering, uthyrning och fastighetsförvaltning, säger Marie Bucht, VD för Novier.

Isak Andersson har erfarenhet från Kommersiella Fastigheter i samarbete med Swedbank i Malmö som transaktionsrådgivare och kommer närmast från Heimstaden i Malmö som Investeringsanalytiker.

– Vi är stolta över att knyta Isak till vår transaktionsgrupp för att ytterligare stärka vår närvaro i Malmö och södra Sverige. Det gör skillnad för kunden och affären, säger Olof Rotbring

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers: Kontorets kompass snurrar

Uthyrning I fredags släppte Colliers sin senaste kontorsrapport och av allt att döma så sätter pandemin fortsatt sina spår. Men när Karin Witalis, Associate Director, EMEA Research på Colliers, ska sammanfatta kontorsmarknaden i Stockholm så lyder den "alla vill ha allt". Fastighetssverige ringde upp henne för att ta reda på vad det innebär.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige