Image

Norrvidden rekryterar från Omniagruppen

Karriär Lena Wikman har tillträtt som affärsutvecklare inom retail och ansvarar nu för dessa frågor inom Norrvidden.
Publicerad den 4 April 2011

Lena Wikman har tidigare arbetat med utveckling, uthyrning och drift av köpcentrum och kommersiella fastigheter. Hon kommer närmast från en tjänst som regionansvarig för norra Sverige på Omniagruppen Real Estate Management.

- Våra gallerior och större butikslokaler i citylägen utgör en viktig del i vår fastighetsportfölj. Vi märker nu av en ökad efterfrågan på den typen av lokaler och vill därför utöka och förstärka våra egna personella resurser. Att Lena valt att börja hos oss är vi naturligtvis extra glada åt då hon med sin erfarenhet inom branschen kommer att förstärka vår organisation ytterligare, säger Peter Andersson, vd på Norrvidden.

Jan-Åke Eriksson, som tidigare arbetade med dessa frågor på Norrvidden, har valt att trappa ned sin yrkesverksamma roll, men finns på konsultbasis kvar som en extra resurs inom bolaget.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY