Image
Bild: Istock

Nordika utökar teamet i Finland

Bolag Nordika har rekryterat Kristiina Ilves som Finance Manager med säte i Finland. Ilves kommer närmast från Genesta Property Nordic Finland och har dessförinnan arbetat på Mandatum Asset Management och Trivian Funds.
Publicerad den 21 Februari 2024
Kristiina Ilves. Bild: Nordika
Kristiina Ilves.

– Vi är glada över att välkomna Kristiina som ny kollega till vårt kontor i Helsingfors. Vi är säkra på att hennes kompetens kommer att bidra positivt till vår verksamhet i Finland, säger Gabriel Cronstedt, Chief Operation Officer.
– Jag är mycket glad över möjligheten att arbeta med Nordika och bidra till företagets tillväxt på den finska fastighetsmarknaden, säger Kristiina Ilves, Finance Manager.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Newsec-profilen: Därför är standardiserad digitalisering nödvändig

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige