Image

Nordier satsar på nytt affärsområde

Karriär Nordier har anställt Mattias Ruossakoff som fastighetskonsult med inriktning på retailmarknaden. Därmed markerar man sin satsning på ett nytt affärsområde.
Publicerad den 14 Februari 2012

Nordier har vuxit från 3 medarbetare till 19 sedan starten år 2010. Nu anställer man Mattias Roussakoff som fastighetskonsult med inriktning på retailmarknaden. Han har ett förflutet som säljare och egenföretagare inom café- och restaurangbranschen.

Mattias Roussakoff börjar omgående och skall med stöd från Jimmie Hall, partner i Nordier, erbjuda fastighetsmarknaden uthyrning och konceptutveckling av butiker, gallerior och handelsområden.
- I många av de uppdrag vi jobbar med i dag finns inslag av retail, men vi har under det senaste året fått många propåer från fastighetsägare som behöver mer specifikt stöd med detta. Då vårt väl utvecklade arbetssätt kring uthyrning av kontorsfastigheter har varit så framgångsrikt tänkte vi nu även applicera detta sätt att arbeta inom retail, säger Jimmie Hall.

Nordier erbjuder nu tjänster inom transaktion, värdering, analys, fastighetsutveckling, projektuthyrning för kontor samt retail.

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY