Image

Niras rekryterar fem inom tenant rep

KARRIäR Niras har rekryterat fem personer för att förstärka inom hyresgästrådgivning. De fem placeras på kontoren i Stockholm, Göteborg och Norrköping.
Publicerad den 2 September 2010

- Vi märker att marknaden för konsultstöd som vänder sig till hyresgäster och lokalanvändare ökar kraftigt. Därför har vi nu förstärkt tjänsteområdet Hyresgästrådgivning med ytterligare fem nya medarbetare och vi är nu sammanlagt närmare 30 konsulter. Vi räknar med att slutföra ytterligare rekryteringar under hösten, berättar affärsområdeschef Sara Hernäng.

Nya medarbetare på Niras Stockholmskontor är:
* Peter Axelsson, 44, kommer närmast från Erfator projektledning AB. Peter har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag att etablera sig i nya lokaler.
* Christian Senyk, 43, är anställd som seniorkonsult hyresjurist. Christian har en bakgrund som bland annat förbundsjurist på Copyswede AB, departementssekreterare på Jordbruksdepartementet och kommer närmast från en juristtjänst hos Fastighetsägarna Stockholm.
* Liv Ödman, 28, är anställd som konsult. Liv kommer närmast från hyresgästrådgivning inom Jones Lang Lasalle.

Ny medarbetare till kontoret i Norrköping är:
* Ellinor Stuhrmann, 33. Ellinor är anställd som konsult och kommer närmast från tjänsteområde byggprojektledning inom Niras.

Till kontoret i Göteborg har anställts:
* Brigitta Vadócz från GVA Robertson i Ungern där hon varit Office Property Consultant.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige