Image

Newsec i samarbete med Just Arrived

Bolag Newsec har ingått ett samarbete med Just Arrived, en organisation som sammanför nyanlända med svenska företag.
Publicerad den 14 Juli 2017
Jesper Kronstrand. Bild: Newsec
Jesper Kronstrand.

Under en initial tvåmånadersperiod kommer Just Arrived att hjälpa Newsec med ytterligare personal inom verksamheten för teknisk service och drift.

- Just Arriveds upplägg passar oss perfekt och innebär att vi får välbehövda extra resurser för att kunna säkerställa en hög servicenivå också under sommarmånaderna. Det är framförallt ett bra sätt för oss att värna våra kundrelationer men sedan är det förstås extra roligt att samtidigt kunna hjälpa en nyanländ in på arbetsmarknaden, säger Jesper Kronstrand, chef Newsecs verksamhet inom teknisk service och drift.

Newsec räknar med att i ett första pilotprojekt sysselsätta en nyanländ som kommer att få stöd från en driftledare i en form av lärlingstjänst. Framöver är planen att utveckla samarbetet med fler projekt.

Just Arriveds arbete bygger till stor del på ideella insatser från en grupp med cirka 150 volontärer som sedan 2015 engagerar sig för att möjliggöra verksamheten.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige