Image

MKB:s Greenhouse i Malmö invigt

Bygg/Arkitektur MKB:s hus Greenhouse i Augustenborg i Malmö är invigt. Huset är byggt med ambition att genom ny teknik bidra till hållbar utveckling.
Publicerad den 12 September 2016
Augustenborg i Malmö. Bild: MKB Fastighets AB
Augustenborg i Malmö.

Med under invigningen var kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh, arkitekt Kenji Miyazu på Jaenecke Arkitekter, NCC Construction:s affärsutvecklare Madeleine Nobs och MKB:s vd Terje Johansson.

– Vi bygger för att växa och för att alla ska ha lika tillgång till staden, med kvaliteter som gör livet gott att leva, säger Katrin Stjernfeldt Jammeh.

Augustenborg är MKB:s äldsta egenproducerade bostadsområde och när det byggdes för snart 70 år sedan var det en testbed för den tidens stadsutveckling.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige