Image

Micasa fortsätter rusta upp

Bolag Mellan 2012 och 2014 satsar Stockholms stad 2,3 miljarder kronor på att rusta upp och renovera Micasas omsorgsfastigheter.
Publicerad den 3 Januari 2012
Joakim Larsson (M). Bild: Peter Knutsson. Bild: Peter Knutson.
Joakim Larsson (M). Bild: Peter Knutsson.

Sedan 2005 har drygt två miljarder kronor lagts på detta. Nu växlas alltså satsningen upp ytterligare.

– Det är viktigt att vi kan erbjuda trygga, tillgänglighetsanpassade och moderna lägenheter till äldre som av olika skäl väljer att flytta till ett av stadens boenden, säger äldreborgarrådet Joakim Larsson (M).

– Vi vet att allt fler äldre kommer att vara i behov av vård och omsorg om 9-10 år. Det är viktigt att vi redan nu förbereder oss så att vi får ett brett utbud av anpassade fastigheter för olika önskemål.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige