Image

Meta rekryterar från Specialfastigheter

Karriär Meta Fastighetsadministration rekryterar Lars Lidén, som närmast kommer från Specialfastigheter där han under många år varit utvecklingschef och chef för projektenheten.
Publicerad den 30 September 2015
Lars Lidén Bild: Meta
Lars Lidén

- Lars kommer med sin långa och breda erfarenhet att förstärka oss i pågående och nya uppdrag inom i första hand verksamhetsutveckling och informationshantering. Han har också ett stort engagemang för branschens utveckling, på senare år som initiativtagare till ”BIM i staten” men också med andra utvecklingsprojekt inom fastighetsföretagande, säger Metas vd Rikard Lindberg.

Meta har under året också förstärkts med Patrik Larsson från Viewfind och Carl-Robert Kårell från Newsec.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Meta på Branschguiden

Vi ska bidra till hållbart samhällsbyggande genom att dela god kunskap och med engagemang hjälpa och inspirera andra att lyckas. Det gör vi utifrån en strategisk inriktning att som oberoende konsulter hjälpa fastighetsförvaltande och serviceinriktade företag att som projektledare, specialist och rådgivare med spetskompetens genomföra verksamhetsutveckling, förändringsledning och affärsstödsutveckling

Läs mer om Meta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stenhus vd: "Gäller att ligga på och inte slappna av"

Bolag Stenhus vd, Elias Georgiadis, kommenterar bolagets bokslutskommuniké för Fastighetssverige: – Grunderna i bolaget har varit samma sedan starten: bra fastigheter med starka hyresgäster och hög avkastning.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige