Image

Martin Falck ny vd på Fristad Bygg

Karriär Martin Falck, närmast från vd-rollen på LBC Borås, blir ny vd för Fristad Bygg.
Publicerad den 27 Mars 2018
Martin Falck. Bild: Fristad Bygg
Martin Falck.

Martin Falck tillträder efter sommaren.

– Vi är väldigt nöjda med rekryteringen av Martin. Han är en trygg, lugn och jordnära ledare som vi tror kommer kunna förankra styrelsens visioner hos medarbetarna. Fristad Bygg gör sitt bästa resultat på många år och med Martin vid rodret kan vi bygga vidare på den inslagna vägen och skapa ännu fler framgångar, inte minst inom affärsområdet träkonstruktioner, säger Hans-Anders Karlsson, styrelseordförande Fristad Bygg.

Martin Falck:

– Jag gillar utmaningen att ta ett gammalt, väletablerat företag in i framtiden. Fristad Bygg har flera affärsområden med stor potential att växa och med ägarnas starka tro på företaget och den expansiva plan som finns, attraheras jag av att vara med och förverkliga den planen. Som ledare är jag affärsinriktad och har ett kundorienterat driv. Men rollen är ingen enmansshow, jag ser mig mer som en lagledare. Jag vill stötta och utveckla den höga kompetens som finns i företaget, så den första tiden kommer handla mycket om att se och lära.

I början av februari stod det klart att Sjöson AB tillsammans med Jonas Karlsson Affärsutveckling AB köpte majoriteten i Fristad Bygg.
Lars Serranderm ägare sedan 1982, lämnade bolaget med kompanjonen Lars Serrander stannade kvar som delägare i bolaget.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kommunikationschefens bästa tips: "Kultur äter strategier till frukost"

Karriär Från musikbranschen till Norrlands största fastighetsbolag. Mia Forsgren har en lång erfarenhet inom kommunikationsarbete, men snart lämnar hon den resa som hon och Diös har gjort det senaste decenniet. För Fastighetssverige berättar hon om tipsen ett växande fastighetsbolag bör ha med sig i att bygga sitt varumärke.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige