Image
Bild: Istock

Markus Thambert köper in sig som delägare i ägarbolaget till Atella

Bolag Markus Thambert har genom bolag förvärvat aktier i ägarbolaget till Atella Fastigheter, Atella Holding.
Publicerad den 29 Maj 2019

Markus Thambert har förvärvat 4 000 nyemitterade aktier i Atella Holding och äger därför numera 8,7 procent av bolaget.

Markus Thambert har varit verksam i fastighetsbranschen i över 15 år, både inom bygg och förvaltning. Senast som vd för familjeföretaget Recence Fastigheter.
– Atella är ett innovativt företag med många intressanta projekt i portföljen. Bolaget har stor potential och jag ser med spänning fram emot att få bidra till dess framtida utveckling, säger Markus Thambert.
– Det är mycket glädjande att få presentera Markus som ny delägare i Atella Holding. Dels genom att det stärker bolagets finansiella ställning genom en lyckad nyemission, men primärt då Markus med sitt nätverk och kompetens kommer bidra till Atellas fortsatta utveckling, säger Lucas Lihnell, vd för Atella Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige