Image

Logistic Contractor bygger för 100 miljoner i Märsta

Bygg Logistic Contractor har inlett byggnationen av en ny stor logistikanläggning på 17 000 kvadratmeter i Märsta nära Arlanda flygplats norr om Stockholm. Projektsumman uppgår till cirka 100 miljoner kronor.
Publicerad den 7 Juni 2011

Arbetet kommer att pågå under tio månader. Projektet omfattar även ytterligare en etapp där det fortfarande finns möjlighet att hyra upp till 6 500 kvadratmeter.

Uppdragsgivare är Svensk Fastighetsfond. Hyresgälst i lokalerna är DSV-koncernen som är en global leverantör av transport- och logistiktjänster med egna kontor i mer än 60 länder.

Inflyttning är beräknad till i mars 2012.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige