Image

Link arkitektur förstärker ledningen

Karriär Linda Santesson har utsetts till avdelningschef för Link arkitekturs Stockholmskontor. Samtidigt rekryteras Pia Ölvebro till rollen som kundchef i Stockholm.
Publicerad den 19 Februari 2015
Linda Santesson och Pia Ölvebro. Bild: Link arkitektur
Linda Santesson och Pia Ölvebro.

Pia Övebro får det yttersta ansvaret för att stödja avdelningens kundansvariga samt att utveckla och identifiera nya kunder.

Linda Santesson har arbetat på Link arkitektur sedan 2011 och har suttit i Stockholmkontorets ledningsgrupp med ansvar för anbud och resursplanering. Hon har tidigare arbetat som arkitekt hos Deurell arkitekter och på Södergruppen arkitektkontor.

– Link arkitekturs stockholmskontor har utvecklats på ett mycket positivt sätt de senaste åren. Precis som alla Link-kontor i Sverige så har vi vuxit, här har vi vuxit med 40 procent till 80 medarbetare. Vi är också involverade i en mängd spännande projekt. Bland de mer omtalade är Södersjukhuset och Skandionkliniken i Uppsala. Nu ska vi ta nästa steg i vår utveckling och jag är stolt över förtroendet, säger Linda Santesson.

För att ytterligare stärka verksamheten i Stockholm rekryterar Link arkitektur även Pia Ölvebro till rollen som kundchef. Hon kommer senast från Grontmij där hon varit avdelningschef för företagets arkitekter.

– Kontakten med kunderna är det som jag tycker är allra roligast och det ska bli fantastiskt att få fokusera på detta. Nu gäller det att ta chansen när Stockholm och andra städer växer. Jag ser även fram emot att få arbeta med Linda och Link arkitekturs vd John Lydholm. Vi har samma värderingar och syn på den förflyttning som Link ska göra, säger Pia Ölvebro.

– Jag är väldigt glad att vi nu kan permanenta lösningen med Linda som avdelningschef då jag har stort förtroende för henne. Det är också roligt att få hälsa Pia välkommen till oss. Hon har gjort ett mycket bra jobb på Grontmij när det gäller det kommersiella arbetet och att bredda deras kundunderlag. Det är viktigt att våra arkitekter, förutom att skapa fantastiska hus har förståelse för kundens förväntningar. Pia får nu en roll där hon ska kundanpassa projekten hos oss och förmedla affärsmässighet till de medarbetare som har ett kundansvar, säger John Lydholm, vd för Link arkitektur.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige