Image
Anthony Romano.
Anthony Romano. Bild: Åke Gunnarsson

Lindu köper mer i Köpenhamn

Transaktioner Lindu Ejendomme, grundat av Pictet Alternative Advisors och Brunswick Real Estate, förvärvar en lagerfastighet på 4 330 kvadratmeter i Bröndby, Köpenhamn. Den fullt uthyrda fastigheten ger utmärkta möjligheter för ESG-initiativ, enligt bolaget.
Publicerad den 12 December 2022

Lindu, som fokuserar på last mile-logistik och lätta industriella investeringsmöjligheter i Storköpenhamn samt Jyllands bästa lägen, har nu byggt upp en portfölj bestående av tolv fastigheter med en total area på cirka 75 000 kvadratmeter.

Det senaste tillskottet i portföljen är en 4 330 kvadratmeter stor lagerfastighet belägen i Priorparken, en etablerad företagspark i Köpenhamn. Den fullt uthyrda fastigheten ger möjlighet att arbeta med hyresgäster och förstärka ESG-profilen där initiala bedömningar redan gjorts i DD, enligt Lindu.
– Detta är ett utmärkt tillskott till den växande Lindu-portföljen, och det bekräftar också Lindus förmåga och styrka att förvärva och stänga när de flesta har tagit ett steg tillbaka på grund av de nuvarande utmaningarna på marknaden. Vi fortsätter att skanna marknaden för att lägga till fler fastigheter till vår portfölj och ser fram emot att utveckla vår nuvarande portfölj i nära samarbete med våra hyresgäster och utifrån deras behov, säger Anthony Romano, Investment Manager på Brunswick.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Brunswick Real Estate är en nordisk investerare och kapitalförvaltare inom fastigheter. Brunswick bygger oberoende hållbara investeringsplattformar med väl definierade investeringsstrategier, i nära samarbete med nordiska och internationella investerare samt våra lokala partners. Teamet består av cirka 70 personer i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn. För mer information, besök: www.brunswickrealestate.com

Läs mer om Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige