Image

Linder och Zander till Cushman & Wakefield

Bolag Cushman & Wakefield förstärker värderingsavdelningen med Åsa Linder och Carl Zander.
Publicerad den 16 Februari 2016
Åsa Linder. Bild: Svenska Bostadsfonden
Åsa Linder. Carl Zander. Bild: JLL
Carl Zander.

Åsa Linder har på deltid knutits till valuation & advisory inom Cushman & Wakefield. Åsa har lång och gedigen erfarenhet av research och värdering och har tidigare varit värderings- och analyschef på JLL. Innan dess var hon bland annat analyschef och transaktionscontroller på Vasakronan. Närmast kommer hon från Svenska Bostadsfonden, där hon varit chef för transaktionsenheten. Åsa kommer parallellt ha kvar en roll som ansvarig för värderingsverksamheten på Svenska Bostadsfonden och som medlem i Investeringsrådet.

- Det känns naturligt och helt rätt att nu få arbeta med marknadens mest erfarna värderingsteam och med personer som jag känner väl från mina tidigare arbeten och uppdrag, säger Åsa Linder.

Värderingsteamet på Cushman & Wakefield förstärks också med Carl Zander. Carl får en ny roll som affärsutvecklare inom avdelningen. Carl anställdes i augusti 2015 till Capital Markets på dåvarande DTZ. Han kom då närmast från en tjänst inom Värdering hos JLL. Carl har även flerårig erfarenhet av fastighetstransaktioner från Pangea, inom avdelningarna för Property Transactions och Corporate Finance.

- Det är väldigt roligt att Åsa valt att bli en del av vårt starka värderingsteam. Vi bygger vår framgång på gedigen kunskap och genomlysning av marknaden. Genom Carl får vi kapacitet att ytterligare utveckla och bredda verksamheten, säger Sven-Erik Hugosson, Head of Valuation & Advisory.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige