Image

JLL rekryterar från Cushman & Wakefield

Karriär JLL rekryterar två personer, som ska arbeta med hyresgästrådgivning, från Cushman & Wakefield.
Publicerad den 18 December 2015
Miranda Jensen. Bild: JLL
Miranda Jensen.

Miranda Jensen kommer närmast från en roll som head of office agency på Cushman & Wakefield och tillträder en tjänst som senior affärsutvecklare för hyresgästrådgivning inom JLL Corporate Solutions.

Josephine Du Rietz tillträder en roll som project manager inom projektledning och kommer från en liknande roll på Cushman & Wakefield.

- Marknaden för kvalificerad hyresgästrådgivning är i ett expansivt skede och vi är mycket glada över att både Miranda och Josephine väljer att ansluta sig till oss. Nu tar vi ytterligare ett steg för att ännu bättre möta marknadens efterfrågan, säger Martin Lindgren chef för Corporate Solutions.

JLL Corporate Solutions består nu av 34 medarbetare och erbjuder kvalificerad rådgivning inom hyresgästrådgivning (tenant rep), projektledning samt arbetsplatsstrategier.

Verksamheten har för avsikt att fortsätta sin expansion även under 2016.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Westerlinds och A-hus satsar på småhus i Norrland

Bostäder Westerlinds ska representera A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, i ny satsning på den norrländska marknaden. Det handlar om en totalentreprenad, främst på expansiva orter som exempelvis Skellefteå, Sundsvall och Umeå. Fastighetssverige har talat med Tobias Wikström, affärsområdeschef på Westerlinds, och han utesluter inte nyanställningar på sikt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige