Image

Lindahl partner till Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen Advokatfirman Lindahl går in som partner i det klassiska seminariet Lokalmarknadsdagen som arrangeras av Business Region Göteborg, Fastighetssverige och Lokalnytt.
Publicerad den 15 Maj 2014
Pelle Frisack. Bild: Advokatfirman Lindahl
Pelle Frisack. Årets upplaga av Lokalmarknadsdagen kommer att gå av stapeln torsdagen den 11 september på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg. Bild: Niclas Liedberg
Årets upplaga av Lokalmarknadsdagen kommer att gå av stapeln torsdagen den 11 september på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.
Eventet är en viktig mötesplats och arena för Göteborgs fastighetsbransch och flera hundra företrädare från branschen besöker seminariet varje år.

Nu har Advokatfirman Lindahl gått in som partner i eventet.
- Lokalmarknadsdagen är ett event som har en historisk förankring, en mycket stor uppslutning och en hög genomslagskraft. Det betyder att vi där är i ett sammanhang som vi tycker är självklart och viktigt för oss att synas och medverka i, säger Pelle Frisack, managing partner på Lindahl i Göteborg.

Lokalmarknadsdagen arrangeras torsdag den 11 september på Radisson Blu Scandinavia Hotel vid Drottningtorget i Göteborg.

Lindahl har drygt 400 medarbetare, varav två tredjedelar är jurister, på sex kontor i Sverige.

Byrån har ett heltäckande erbjudande inom affärsjuridikens alla stora områden. Inom fastighetsgruppen erbjuder man affärsjuridisk fullservice till aktörer inom fastighetsbranschen, från de största transaktionerna till löpande rådgivning i klientens dagliga verksamhet.

På specialsajten www.fastighetssverige.se/lokalmarknadsdagen kan du följa arbetet med seminariet. Här lägger vi fortlöpande upp nyheter kring eventet allt eftersom pusselbitarna faller på plats. Där kan du också gå in och anmäla dig till eventet.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: Torsdag 18 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Grupprabatt:
Anmäl fyra betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:





Partners: 









Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige