Image
Målskytten 2 på Målvaktsvägen 5 i Vasa handelsområde, Södertälje ska bli ny lagershop för Netonnet.
Målskytten 2 på Målvaktsvägen 5 i Vasa handelsområde, Södertälje ska bli ny lagershop för Netonnet. Bild: Leje Fastigheter

Leje Fastigheter förvärvar i Södertälje

Transaktioner Leje Fastigheter har förvärvat och tillträtt markfastigheten Målskytten 2 på Målvaktsvägen 5 i Vasa handelsområde, Södertälje. Fastigheten är detaljplanelagd och har en markareal om 8 407 kvadratmeter. Säljare av fastigheten var JSR Fastigheter AB.
Publicerad den 3 Juni 2024

I samband med förvärvet har ett flerårigt hyresavtal tecknats med Netonnet som är en av Sveriges ledande leverantörer av Hemelektronik. Bygglov för en lagershop om cirka 3 000 kvadratmeter är beviljat och byggstart har nu skett med ett tillträde i november 2024.

Fastigheten passar bra in i vårt bestånd och vi är mycket glada att kunna genomföra denna affär säger Markus Frisk, Leje Fastigheter.
– Fastigheten är med sitt strategiska skyltläge mot E20 perfekt för Netonnet och vi är stolta att kunna etablera ytterligare ett stabilt och välkänt bolag. Byggnaden kommer att miljöcertifieras säger Markus Frisk, Leje Fastigheter.
Peter Andersson, ansvarig för etableringar på Netonnet, kommenterar:
– Södertälje är en ort där vi länge sökt efter ett bra läge för etablering av en större Lagershop, och med den här etableringen täcker vi inte bara in en vit fläck på vår etableringskarta utan vi får även ett fysiskt tillskott i en stad som redan är ett bra område för vår e-handel. Med Leje Fastigheters hjälp så kommer vi nu att kunna leverera Netonnets mycket uppskattade omnikanalkoncept till södertäljeborna.
– Vårt mål är självklart att erbjuda en mycket positiv och enkel kundupplevelse med hemelektronik till låga lagerpriser för stadens invånare. Att kunna börja sin köpresa på vår hemsida och avsluta den fysiskt i en butik, utan strul och till lagerpris är en viktig dimension i dagens handelsmönster och vi tror att vårt redan starka varumärke i Södertälje nu kommer att bli än starkare.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige