Image

Landic förnyar med Försäkringskassan

UTHYRNING Landic Property hyr ut 16 000 kvadratmeter till Försäkringskassan i Västerås, Gävle och Haninge. Det sker i samband med att Försäkringskassan omorganiserar.
Publicerad den 27 Februari 2008

Försäkringskassan omorganiserar och inrättar en helt ny Nationell Telefoni Kundtjänst (NTK) på fyra platser i landet, med uppgift att hantera cirka en miljon samtal i månaden. Förutom arbetet med den traditionella verksamheten så kommer den nya verksamheten att innebära nya, stora och mycket specifika lokalbehov.

- Vi har höga krav på vår hyresvärd. Eftersom vi sedan tidigare har ett mycket bra samarbete med Landic Property på flera platser i landet valde vi att vända oss till dem även vad gäller den nya verksamheten. I både Västerås och Gävle kommer hyresvärden att genomföra omfattande ombyggnationer under året för att möta våra krav på lokaler för en modern Telefonkundtjänst. Då krävs en flexibel och lyhörd värd, och det tycker vi att Landic Property är, säger Peter Örnberg, lokalansvarig på Försäkringskassan.

Landic Property har nyligen omförhandlat uthyrningen av 16 000 kvadratmeter på tre orter åt Försäkringskassan, varav Västerås och Gävle kommer att hysa Försäkringskassans NTK. Den tredje orten är Haninge.

- Försäkringskassan är en krävande kund som vet vad de vill ha, och Landic Property är stolta över att man även i fortsättningen väljer oss som hyresvärd. För oss är hyresgästerna själva fundamentet i vår verksamhet, och vi arbetar hårt för att de ska vara nöjda, säger Tommy Sundbom, vd på Landic Property Sverige.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige