Image

Kungsleden köper fullt uthyrt i Malmö

Transaktioner Kungsleden startar sin köpoffensiv genom att köpa fastigheten Julius 1 i centrala Malmö för 65 miljoner kronor.
Publicerad den 23 September 2014
Annons
Image
Julius 1. Bild: Kungsleden
Julius 1. Ylva Sarby Westman. Bild: Kungsleden
Ylva Sarby Westman.

Fastigheten Julius 1 är en modern kontorsfastighet belägen på Spårvägsgatan bara ett stenkast från Skåne Universitetssjukhus i centrala Malmö. Idag hyr Försäkringskassan samtliga 2 900 kvadratmeter.

Säljare är Conpharm AB och tillträdet är satt till den 1 oktober.

- Detta förvärv ligger helt i linje med vår strategi om att växa vår fastighetsportfölj i storstäder och tillväxtregioner, och där Malmö är en av våra prioriterade regioner. Dessutom är Försäkringskassan redan idag en stor och viktig hyresgäst hos oss vilket innebär att vi har en etablerad och god relation med dem, säger Kungsledens transaktionschef Ylva Sarby Westman.

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Fastigheten som är lättast att sälja är..."

Ekonomi/Finansiering Från nettoköpare till nettosäljare. Andra halvan av 2022 ändrade spelplanen, men transaktionerna fortsätter berättar Henrik Roderhult, regionchef, Värdering och Strategisk Analys på Newsec. Det som väntar är en marknad där avkastningskraven stiger. Han avslöjar också vilken slags fastighet som kommer bli lättast att sälja framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige