Image

Kungsfyren hyr ut i Kungsbacka

Uthyrning Redovisnings- och revisionsföretagen Kå Be A och Löwanders har tecknat hyresavtal om 365 kvadratmeter i Kungsfyrens så kallade ”Måsenhuset” i Kungsbacka.
Publicerad den 20 November 2012
Måsenhuset. Bild: Kungsfyren. Bild: Kungsfyren
Måsenhuset. Bild: Kungsfyren.

Fastigheten ligger i Varla industriområde och är med sin mås på taket ett blickfång för alla som passerar förbi Kungsbacka på E6/E20.

Kå Be A är redan ett Kungsbackaföretag och Löwanders flyttar från Mölndal centrum.
Inflyttning beräknas ske 1 december 2012.

Sedan något år tillbaka har Kungsfyren arbetat med att uppgradera fastigheten. Bland annat har man genomfört förbättringsarbeten på fasader och introducerat ett nytt skyltprogram.

Genom om- och avflyttningar har större kontor och lagerytor skapats och ytorna omstrukturerats så att lager och kontor hänger samman på det sätt som huset var planerat från början. Kungsfyren kan nu erbjuda sammanhängande kontor på upp till 600 kvadratmeter med eller utan höglager. Det finns ett antal intressenter på gång och Kungsfyren räknar med att fastigheten fylls under det kommande året.

Kungsfyren Fastighets AB bildades 2011 i samband med förvärvet av Apartments fastigheter i Kungsbacka och Särö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige