Image

Kosmetikaföretag till Rinkebystråket

Uthyrning Det svenska kosmetikaföretaget Face Stockholm väljer att etablera sig på Rinkebystråket. Med drygt 200 butiker på platser runt om i hela världen är Face Stockholm ett välkommet tillskott bland de åtta företag som redan har tecknat kontrakt på den nya handelsplats som beräknas slå upp portarna hösten 2015.
Publicerad den 10 September 2014
Annons
Image
Face Stockholm etablerar sig på Rinkebystråket. Bild: Familjebostäder
Face Stockholm etablerar sig på Rinkebystråket.

- Det känns väldigt roligt att ett varumärke som framgångsrikt driver butiker i storstäder som London och New York ser den potential som även vi tidigt såg i Rinkeby. Tillsammans med den mix av service och mat som vi hittills har lyckats sammanföra på Rinkebystråket kommer Face Stockholm bidra till en konkurrenskraftig och attraktiv handelsplats, säger Anders Emanuelsson, Familjebostäders centrumledare.

Grundaren Gun Nowak ägde flera klädbutiker i Stockholm och kosmetikaföretaget Face Stockholm växte fram då hon inte kunde hitta makeup för att matcha 80-talets neonmode. Idag finns drygt 200 butiker på platser runt om i världen.

- Jag ser Rinkeby som en plats med mycket energi och engagemang. Det är ett område med puls som jag verkligen gillar. Precis som New York är Rinkeby en mångfacetterad plats med mycket kreativitet och har den där känslan som jag söker. Genom att etablera Face Stockholm här når vi också en ny grupp kvinnor vilket känns extra roligt, säger Gun Nowak.

Butiken på Rinkebystråket kommer drivas av Rinkebybon Mako Osman och ska erbjuda försäljning av makeup och hudvård.

I Rinkeby skapar Familjebostäder en ny handelsplats med uteserveringar, restauranger, take-away, kaféer och delikatesser men även butiker, vardagsservice och tjänster. Handelsplatsen kommer ha en total yta av 3 700 kvadratmeter, fördelat på 26 lokaler. Lokalerna varierar i storlek från 45 – 250 kvadratmeter. I uthyrningsarbetet har Familjebostäder stöd av Optimal.

Sedan tidigare är följande företag klara för Rinkebystråket:
Langkawi, malaysisk restaurang
Safari, östafrikansk restaurang
Salong Karima, damfrisör
Salong Zeki Hair, herrfrisör
Datoteket, elektronikbutik
Tele 2, telefonibutik
Aman Finance, växlings-och valutakontor
Moroccan Souk, marockansk inredningsbutik

Relaterade artiklar

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY