Image

Klart: Prime Living säljer i Karlstad

Transaktioner Det pressade bolagets sedan tidigare planerade avyttring av Karlstad Kornetten 2 är nu klar.
Publicerad den 27 December 2018

Prime Living har tecknat avtal om försäljning av förvaltningsfastigheten Karlstad Kornetten 2 till Verna Söderort AB baserat på ett underliggande fastighetsvärde på 70 miljoner kronor. Huvudintressenter bakom det förvärvande bolaget är Johan von Essen och Hans Thyrén.

Avtalet är villkorat av att erforderlig lånefinansiering är säkerställd senast den 2019-01-10. Tillträdesdatum är den 2019-01-31. Affären sker genom en bolagsförsäljning. Försäljningen kommer att ge bolaget ett likviditetstillskott om cirka 21 miljoner kronor vid tillträdet.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY