Image

Karl Persson får utökat ansvar inom JLL

KARRIÄR Karl Persson, JLL:s regionchef för Västsverige blir nu också regionchef för Öresundsregionen.
Publicerad den 3 Februari 2010

Karl Persson har lång erfarenhet av rådgivning och har varit anställd på Jones Lang LaSalle sedan 2000. De senaste fyra åren har han varit ansvarig för fastighetstransaktioner i södra och västra Sverige vilket han även fortsättningsvis kommer att vara.

- Jones Lang LaSalle är en av Sveriges mest erfarna och kunniga organisationer med många tunga uppdrag. Bredden i vår organisation och vår långa historik tillsammans med vårt internationella nätverk väger tungt när, såväl ägare som hyresgäster väljer samarbetspartner. Att vi nu rent organisatoriskt kan tydliggöra även Öresundsregionen är glädjande eftersom en stor del av våra kunder är aktiva i regionen och vi har en stadigvarande och snabbt växande verksamhet i södra Sverige, säger Charlotte Strömberg, vd för Jones Lang LaSalle i Norden.

- Det känns otroligt roligt att få vara med och utveckla Jones Lang LaSalle inom dessa bägge regioner, särskilt i en tid med stora förändringar på fastighetsmarknaden både i Sverige och internationellt. Trycket har ökat på såväl fastighetsägare som hyresgäster att finna nya lösningar, hitta möjligheter och hantera risker. Genom en proaktiv rådgivning verkar vi för att stödja kundernas affärsmål, säger Karl Persson.

Med fokus på att skapa mervärden och hantera risker för både de som bedriver verksamhet i fastigheterna och de som investerar i dem erbjuder Jones Lang LaSalle ett komplett utbud av fastighetsrelaterade tjänster som spänner från strategisk rådgivning, värdering och analys avseende portföljer och transaktioner samt uthyrning och hyresgästrepresentation till aktiv förvaltning, omförhandling och utveckling av detaljhandelsfastigheter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige