Image

Kändisarnas bolag öppnar idrottscenter i Göteborg

Bolag Jonas Björkmans och Måns Zelmerlöws bolag PDL öppnar padelcenter i KAB:s lokaler i Marieholm.
Publicerad den 14 Oktober 2016

Colliers uthyrningsteam har förmedlat en lokal till nybildade företaget PDL, Padel Center Göteborg. Lokalen är knappt 3 000 kvadratmeter och ligger i en fastighet på Marieholmsgatan 64 i Göteborg. Fastighetsägare är KAB.

PDL Center Göteborg AB är bildat via ett samarbete mellan PDL Group AB där bland annat Jonas Björkman och Måns Zelmerlöw är delägare samt Göteborgsbaserade All About Sports AB. Anpassningen av lokalerna samt byggnationen av sju stycken padelbanor har redan påbörjats och planerad öppning av verksamheten sker under november/december 2016.

Padeltennis, eller endast padel är en racketsport med rötter i Spanien och Latinamerika. Det är en enkel sport att spela och förklaras bäst som en blandning av tennis och squash. Sporten, som är på stark frammarsch i Sverige, har blivit allt mer populär de senaste åren.

– Vi är glada att vi lyckades hitta en passande lokal till PDL i Göteborg. Det är ett bra gäng som redan byggt kvalitativa padelbanor i Stockholm och vi är övertygade om att det kommer finnas ett stort intresse för Padel Center Göteborg och deras nya anläggning. Vi på Colliers ska definitivt testa padel när anläggningen är öppnad, säger Rozana Yevno Eriksson, uthyrningsansvarig på Colliers.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY