Image

Kabona och Newsec utökar samarbetet

Bolag Efter ett inledande samarbete har Kabona och Newsec beslutat att utöka det gemensamma arbetet inom energieffektivisering av fastigheter. Samarbetet syftar till att förenkla införandet och ge fler fastighetsägare tillgång till Kabonas energibesparingsprodukt Ecopilot.
Publicerad den 30 September 2016
Tobias Larsson. Bild: Newsec
Tobias Larsson.

Samarbetet mellan Newsec och Kabona fortsätter och utökas nu för att förbättra energieffektivisering av fastigheter.

– Vårt inledande samarbete visar att Ecopilot är en mycket väl fungerande produkt som snabbt kan ge fastighetsägare betydande energibesparingar, bidra till ett bättre inomhusklimat och i förlängningen ge en minskad miljöpåverkan. Nu paketerar vi det här i en samarbetsmodell som gör det enklare och mer fördelaktigt för våra kunder att ta till sig modern teknik som kan göra stor skillnad i såväl fastigheter som på driftnettot, säger Tobias Larsson, ansvarig för affärsutveckling, Newsec.

– Istället för att arbeta med en process där beslut om införande görs objekt för objekt är tanken att vi nu skapar ett strategiskt samarbete med ett bredare portföljresonemang, fortsätter Tobias Larsson.  
 
– Vi vet att Ecopilot är en produkt med mycket hög kapacitet att energieffektivisera fastigheter. Samtidigt är vi medvetna om att teknik inte tar oss eller våra kunder hela vägen. Det krävs smidiga processer som gör beslut, införande och drift enkelt och attraktivt. Genom att utveckla samarbetet med Newsec kan fler fastighetsägare nu få säker och kostnadseffektiv tillgång till ett sammanhållet erbjudande som bygger på vår gemensamma kapacitet och kunskap, säger Rikard Larsson, marknads- och försäljningschef, Kabona.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige