Image

JM ingår förlikning i segdragen process

Juridik Bolaget har ingått ett förlikningsavtal med extern beställare som innebär ett positivt kassaflöde om 320 miljoner kronor.
Publicerad den 27 December 2018

JM har, genom sitt dotterbolag JM Entreprenad AB, ingått ett förlikningsavtal med extern beställare som innebär ett positivt kassaflöde om 320 miljoner kronor.

Under 2013-2016 har JM Entreprenad AB genomfört en entreprenad på löpande räkning uppgående till 1,6 miljarder kronor. Projektet slutbesiktigades och godkändes i sin helhet under 2016. JM har sedan dess haft en utestående kundfordran under skiljedomsprocess.

Ett förlikningsavtal har nu signerats av båda parter som innebär ett positivt kassaflöde för JM om 320 miljoner kronor under det första kvartalet 2019, och överenskommelsen medför ingen resultateffekt.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY