Image
Jennifer Ring och Fredrik Wisborn.
Jennifer Ring och Fredrik Wisborn. Bild: JLL

JLL rekryterar till projektverksamheten

Karriär JLL fortsätter att växa och rekryterar två nya medarbetare till projektverksamheten.
Publicerad den 7 November 2019

Jennifer Ring har en kandidatexamen från KTH i Fastighet och Finans och kommer närmast från en roll där hon arbetat med kundanpassade analyser inom medtech.

Fredrik Wisborn kommer senast från en roll som förvaltare/projektledare på Stena Fastigheter och han har en kandidatexamen i ekonomi från Lunds universitet.

– Det känns jätteroligt att välkomna Jennifer och Fredrik till vårt team. Vi har många nya spännande projekt som pågår och båda kommer att spela en viktig roll i genomförandet av dessa, säger Miranda Jensen, Head of Project & Development Services på JLL.

JLL Project & Development Services driver lokalförändrings- och fastighetsutvecklingsprojekt och består efter nyrekryteringarna av 16 medarbetare. Affärsområdet har etablerat sig som ett av de ledande företagen i branschen. Med arbetsplatsen som utgångspunkt och utifrån uppdragsgivarens verksamhet, organisation, ekonomi, kultur, mål och tekniska behov skapar och utrustar de den mest inspirerande och kostnadseffektiva arbetsplatsen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY