Image
Mimmi Gade, Lucas Theander, Hilda Stensson och Henrik Wiksell är nya på JLL.
Mimmi Gade, Lucas Theander, Hilda Stensson och Henrik Wiksell är nya på JLL. Bild: JLL

JLL rekryterar kvartett till Capital Markets

Karriär JLL expanderar och förstärker Capital Markets med fyra nya medarbetare. Teamet utökas med en director, två senior associate och en associate.
Publicerad den 16 April 2021

Mimmi Gade börjar i slutet av juni som director. Mimmi kommer närmast från Cushman & Wakefield och har bred erfarenhet inom transaktionsrådgivning. Som senior associate börjar Henrik Wiksell den 26 april och Lukas Theander den 24 maj. Henrik kommer närmast från Croisette och Lukas från Savills. 16 augusti börjar Hilda Stensson som associate. Hilda kommer närmast från avslutade studier till Civilingenjör Lantmäteri vid Lunds Tekniska Högskola.
– Det är mycket glädjande att vi rekryterar fyra nya medarbetare som kommer att bidra till JLL:s fortsatta utveckling. Vi ser en fortsatt hög aktivitet i marknaden och vi har flyttat fram våra positioner och vårt avtryck i marknaden rejält sedan i höstas. Under första kvartalet i år hade vi den högsta marknadsandelen av alla säljrådgivare i Datscha Broker Rankings – och det är bara en del av vad vi gör inom Capital Markets. Vi har en hög ambitionsnivå och att vi knyter dessa personer till vårt team gör att vi kommer ett steg närmare vår målsättning att vara en ledande fastighetsrådgivare, säger Daniel Anderbring, Head of Capital Markets, JLL Sverige.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY