Image
Jesper Holmström och Niko Paleovrachas.
Jesper Holmström och Niko Paleovrachas. Bild: Citycon

Jesper Holmström ny fastighetschef för Kista Galleria

Bolag Kista Galleria har fått en ny fastighetschef då Jesper Holmström återvänder till Citycon och tar över rodret för Kista Galleria.
Publicerad den 5 April 2023

– Jag har jobbat med olika delar av Citycon sedan 2017, så det är många delar jag redan har koll på och kollegor jag känner väl. Kista Galleria är en av Sveriges största och bästa handelsplatser som också har fått utså mycket under årens lopp. Citycon har stora planer för Kista Galleria och det känns superspännande att vara tillbaka som fastighetschef i Kista, säger Jesper Holmström, Fastighetschef för Kista Galleria.

Kista Galleria är ett av Sveriges största centrum i Järvaområdet inom Stockholms kommun och är en knutpunkt för kollektivtrafik.

På Citycon, som äger Kista Galleria, ser man positivt på att över att Jesper Holmström återvänder till Citycon och i rollen som fastighetschef för Kista Galleria.

– Med Jesper vid rodret - och hela teamet för Kista Galleria - ska vi fortsätta utveckla vårt centrum i Kista, säger Niko Paleovrachas, affärsområdeschef för Kista Galleria och Citycons samtliga sex centrum i Sverige.

Jesper Holmström kommer närmast från en roll som förvaltningschef på Nordic PM där han jobbade på uppdrag av Fastators innehavsbolag Point Properties. Innan dess var han projektledare på Citcyon och då även centrumchef för ett antal andra centrum, däribland Högdalen och Tumba, som inte längre finns i Citycons portfölj.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige