Image
Patrick Mesterton och Mats Hederos berättar om det digitala tillväxtcentret Epicenter i Stockholm.
Patrick Mesterton och Mats Hederos berättar om det digitala tillväxtcentret Epicenter i Stockholm. Bild: Linus Hallstenius/AMF

Inspiration: Framtidskontoret Epicenter

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Med flexibla digitala lösningar räcker det med en personalstyrka på tio personer för att hantera de 3 000 personer som har det digitala tillväxtcentret Epicenter i Stockholm som sin arbetsplats. Hur går det till och hur kan det utvecklas? Vd Patrick Mesterton och Mats Hederos, vd för fastighetsägaren AMF Fastigheter, berättar.
Publicerad den 17 Februari 2017

Den 3 maj arrangeras den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering på Scandic Continental i Stockholm. Du anmäler dig till seminariet här.

Eventet handlar om digitaliseringens möjligheter och utmaningar för den svenska fastighetsbranschen. Under dagen bjuds det på ett flertal inspirerande punkter om hur de ledande aktörerna arbetar i dag, och givetvis ett antal visionära punkter om hur det digitala livet kommer att levas i framtiden och om hur fastighetsbranschen kan dra nytta och lärdom av detta.

Patrick Mesterton är vd för Epicenter som är en tillväxthub för digitala innovationsföretag i centrala Stockholm. Genom nytänkande digitala lösningar och gott samarbete med fastighetsägaren AMF Fastigheter har Epicenter blivit en succé och sedan i november omfattar Epicenter hela 12 000 kvadratmeter. Hur har Epicenter anpassats för den nya tidens kontorslösningar och hur kommer det hela att utvecklas framöver?
Tillsammans med AMF Fastigheters vd Mats Hederos delar Patrick Mesterton med sig av sina erfarenheter och tankar om framtiden.

Bland övriga talare på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering återfinns bland andra internetgurun Alexander Bard och robotprofessorn Danica Kragic Jensfelt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige