Image
Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
I dag stänger anmälan till onsdagens Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Birger Jarl i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Idag stänger anmälan – säkra din plats nu!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning samtidigt som du träffar gamla och nya branschkollegor. Anmälan stänger i dag – säkra din plats i nu!


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Anna Svensson, Rikard Silverfur och Niclas Sahlgren pratar om elektrifierings möjligheter i fastighetssektorn nästa onsdag på Birger Jarl i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Elektrifieringens möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning. Under dagen hör vi bland annat en trio experter diskutera hur landets fastighetsföretagare kan och bör rida på elektrifieringsvågen. Anmälan stänger imorgon fredag – säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
EY:s analyschef Peter Wiman analyserar hur digitala satsningar överförs till ökade värden på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Birger Jarl i Stockholm den 4 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Hur översätts digitala satsningar till ökade värden?

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning. Under dagen får vi en uppdatering av EY:s Peter Wiman på temat: Hur översätts digitala satsningar till ökade värden? Anmälan stänger nästa fredag den 29 april – säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Kaj Winther, Lisa Anger, Magnus Svantegård och Petter Bengtsson visionerar om framtidens fastighetsförvaltning den 4 maj på Birger Jarl i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Framtidsvisionerna – detta har hänt om tio år

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning. Under dagen får vi en rejäl framtidsvision när en panel med några av landets kunnigaste på området resonerar kring vad som hänt om tio år – hur styr vi våra fastigheter, hur arbetar och lever vi?


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Christian Wictorin pratar om 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 4 maj på Birger Jarl i Stockholm.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: 5G:s intåg i fastigheterna – vad behöver fastighetsägare redan nu veta och tänka på?

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till Christian Wictorin som pratar om 5G:s intåg i fastigheterna och vilka mått och steg som redan nu behöver vidtas för att hänga med i utvecklingen.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Amir Chizari, Christoffer Börjesson, Lotta Wibeck och Niclas Ingeström pratar om sina respektive bolags/verksamheters mest aktuella fokusområden inom digitalisering/proptech på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Birger Jarl den 4 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Ledande aktörers fokusområden

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning. Under dagen presenterar en panel med fyra tunga branschföreträdare på området vad dem ser som de viktigaste frågorna för dagen.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Missa inte Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Birger Jarl i Stockholm den 4 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Framtidens digitala fastighetsförvaltning – här får du koll

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Mattis Westher, energi- och miljöchef på Stena Fastigheter vinner Årets Tekniska Förvaltare.

Mattias Westher vinner Årets Tekniska Förvaltare

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Stena Fastigheters Mattias Westher med team är Årets Tekniska Förvaltare. Han utsågs i samband med Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på torsdagen.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
I övermorgon torsdag är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning. Missa inte din plats till ett av årets viktigaste seminarium!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: På torsdag är det dags – se programmet och talarna här!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning I övermorgon torsdag är det dags för ett av årets viktigaste seminarium Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – en heldag vikt åt proptech, digitalisering och värdeskapande fastighetsförvaltning.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Petter Bengtsson.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: En hållbar framtid genom digitalisering

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Nästa torsdag, den 6 maj, är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning. En av punkterna under dagen kommer handla om hur digitalisering kan bidra till att göra fastighetsbranschen mer hållbar.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Henrik Forsberg, Novi, Per Boström, Skanska och Sören Sandell, Vasakronan utgör panelen På fastighetsaktörernas agenda på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning nästa torsdag.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: På fastighetsbolagens agenda

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Nästa torsdag, den 6 maj, är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen som ger dig försprång i den digitala kapplöpningen. I en av punkterna får vi höra representanter från ägar-, förvaltar- och byggsidan om vilka trender som kommer dominera framöver och var i den digitala affären ligger.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Juryn i Årets Tekniska Förvaltare: Henrik Forsberg, Novi Real Estate, Lena Boberg, Alecta Fastigheter och Christoffer Börjesson, Stronghold Invest

Årets Tekniska Förvaltare: I morgon stänger nomineringen

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Om två veckor, den 6 maj, arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning. Då kommer vi även att ha prisutdelning i Årets Tekniska Förvaltare – glöm inte att nominera din favorit via länk i artikeln – nomineringen stänger i morgon fredag den 23 april.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Fredrik Löfgren och Jeff Pertot pratar om robotar och AI i framtidens fastighetsförvaltning på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 6 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Robotar och AI i framtidens förvaltning

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning I framtiden kommer robotar och AI ha en alltmer självklar plats i fastighetsförvaltningen och i samhället i övrigt. Vilka eventuella komplikationer kan uppstå och vilka etiska problem kan dyka upp – kort sagt; vilka är utmaningarna? Och framför allt; var i ligger affären? På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 6 maj får du koll på läget.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Maria Wallin Fredholm och Niklas Zuckerman medverkar med två tunga analyser på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 6 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Den nya ekonomin och marknadsläget

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 6 maj arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – ett digitalt heldagsseminarium om proptech, digitalisering och effektiv fastighetsförvaltning. Dagen inleds med två tunga analyser.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Johan Paulsson, Riksbyggen vann förra upplagan av Årets Tekniska Förvaltare. Nominera din favorit före 23 april för att den ska kunna vinna i år. Prisutdelningen sker i samband med Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning den 6 maj.

Årets Tekniska Förvaltare: Nominera din favorit

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 6 maj arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning som en digital mötesplats. Då kommer vi även att ha prisutdelning i Årets Tekniska Förvaltare – glöm inte att nominera din favorit via länk i artikeln – nomineringen stänger 23 april.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Maria Wallin Fredholm och Peter Wiman föreläser om den nya ekonomin och marknadsläget för fastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Epicenter den 19 november.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Den nya ekonomin och marknadsläget

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 19 november arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – ett heldagsseminarium om proptech, digitalisering och effektiv fastighetsförvaltning. Dagen inleds med analyser av Den nya ekonomin och marknadsläget i coronas kölvatten.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Juryn i Årets Tekniska Förvaltare: Henrik Forsberg, Novi Real Estate, Lena Boberg, Alecta Fastigheter och Christoffer Börjesson, Fastighetsägarna

Årets Tekniska Förvaltare 2020: Glöm inte att nominera din favorit!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 19 november på Epicenter i Stockholm arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning. Där och då kommer vi även att ha prisutdelning i 2020 års upplaga av Årets Tekniska Förvaltare – glöm inte att nominera din favorit via länk i artikeln.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Juryn i Årets Tekniska Förvaltare: Henrik Forsberg, Novi Real Estate, Lena Boberg, Alecta Fastigheter och Christoffer Börjesson, Fastighetsägarna

Årets Tekniska Förvaltare: nu kan du nominera!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 19 november på Epicenter i Stockholm arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning. Där och då kommer vi även att ha prisutdelning i 2020 års upplaga av Årets Tekniska Förvaltare – du kan nu nominera din favorit via länk i artikeln.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm
Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering STHLM arrangeras på Epicenter den 7 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering STHLM – boka upp 7 maj på Epicenter!

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Stockholm Den 7 maj samlas den teknik- och framtidsintresserade samhällsbyggnadssektorn på Epicenter i Stockholm – det är dags för 2020 års upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering STHLM.


Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg
Jonas Sonberger, Balder, Peter Karlsson, Akademiska Hus och Stephan Begic, Stena Fastigheter.

Här är fastighetsaktörernas digitala agenda

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Hos de allra flesta bolagen i fastighetsbranschen finns digitalisering med som en prioriterad fråga. Under Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering berättade tre representanter från Balder, Akademiska Hus och Stena Fastigheter om trenderna som kommer dominera framöver och vilka digitala prioriteringar de rekommenderar.