Image

Ikano rekryterar från SEB

Karriär Ikano Bostad rekryterar Susanna Widaeus som affärsutvecklingschef.
Publicerad den 19 Oktober 2015
Susanna Widaeus. Bild: Ikano Bostad
Susanna Widaeus.

Hon kommer framförallt att stötta företaget vid fastighetsaffärer. Susanna kommer senast från SEB där hon jobbade som portfolio manager med ansvar för fastighetsbestånd i Stockholm, Göteborg och London.

– Susanna har en gedigen kunskap i fastighetsfrågor och jag är glad över att hon har valt att börja hos oss, säger Robert Jaaniste, vd på Ikano Bostad. Ikanos uppdrag är att förenkla vardagen för fler människor och ett sätt vi gör det på är att skapa trygga bostadsområden för fler hyresgäster. Med Susanna kan vi ytterligare förstärka den delen.

– Jag ser fram emot min nya roll på Ikano Bostad. Långsiktigheten, tillsammans med det nytänkande som finns, och den utveckling som pågår inom företaget gör det väldigt spännande. Det kommer att hända mycket på Ikano framöver och jag är glad över att få möjlighet att delta i det arbetet, säger Susanna Widaeus, affärsutvecklingschef på Ikano Bostad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige