Image
Bild: AMF Fastigheter

I morgon öppnar Mood Stockholm – se bilderna här

Handel I morgon öppnar Mood Stockholm. Smygtitta redan nu in i den första nya handelsplatsen i Stockholm city på över 20 år.
Publicerad den 22 Mars 2012
Mood Stockholm öppnar i morgon. Bilder: AMF Fastigheter. (Bildspelet nedan innehåller både visionsbilder och nytagna fotografier.) Bild: AMF Fastigheter
Mood Stockholm öppnar i morgon. Bilder: AMF Fastigheter. (Bildspelet nedan innehåller både visionsbilder och nytagna fotografier.)

- Mood Stockholm är en betydelsefull del av AMF Fastigheters portfölj och investeringsstrategi för handelsfastigheter i Stockholm city. Med Mood Stockholm bidrar vi till vitaliseringen av city och skapar en levande och attraktiv stadsmiljö för både näringsliv, butiker och besökare, säger Mats Hederos, vd på AMF Fastigheter.

I kvarteret Norrlandsgatan/Regeringsgatan erbjuder Mood Stockholm ett 60-tal butiker fördelat på tre våningar. Etablerade varumärken blandas med nya och det finns ytor reserverade för pop-up-butiker med olika innehåll under kortare eller längre perioder. Tanken är att kunderna ska möta allt de behöver på en och samma plats och kunna uträtta sina ärenden snabbt och enkelt.
- Mood Stockholm har tagit shopping ett steg längre – det man kallar ”Beyond Shopping”. Konceptet har redan fått ett stort genomslag internationellt och gjort att Mood Stockholm nu kan välkomna nya globala varumärken och aktörer till Sverige och Stockholm, säger Karolin Forsling, affärsområdeschef retail på AMF Fastigheter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige