Image

Hufvudstaden hyr ut i Göteborg

Uthyrning Svenskt Näringsliv och Redarföreningen har tecknat förnyade avtal om totalt 2 400 kvadratmeter med Hufvudstaden i fastigheten vid Södra Hamngatan i Göteborg.
Publicerad den 17 December 2014

- Det är extra glädjande att hyresgäster som är kunder hos oss stannar kvar och det är ett bevis på att vår förvaltning fungerar bra, säger Daniel Massot, chef på avdelningen affärsområde på Hufvudstaden i Göteborg.

Svenskt Näringsliv har suttit i fastigheten sedan 70-talet och under årens lopp har lokalen förändrats i takt med att hyresgästens lokalbehov har förändrats.

- Vi som hyresvärd måste vara lyhörda för kundens behov och på så sätt skapa attraktiva och effektiva kontor så att de kan fokusera på sin primära verksamhet, säger Daniel Massot.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige