Image
Maria Strandberg.
Maria Strandberg. Bild: Castellum

Hon tar över efter Ylva Sarby Westman

Bolag Maria Strandberg utses som ny CFO på Castellum AB. Hon tillträder sin roll den 1 mars.
Publicerad den 16 Februari 2022

Maria Strandberg kommer närmast från posten som ekonomichef på Kungsleden där hon arbetat i olika ledande roller sedan 2015. Hon har tidigare jobbat som revisor på EY och är civilekonom.

– Jag ser fram emot att som CFO och medlem i koncernledningen skapa de bästa förutsättningarna för transparent och tydlig finansiell rapportering och analys samt vara med och utveckla Nordens största noterade kommersiella fastighetsbolag, säger Maria Strandberg, tillträdande CFO för Castellum.
Maria Strandberg efterträder Ylva Sarby Westman som lämnar Castellum under våren.

– Jag välkomnar Maria Strandberg från Kungsleden som ny CFO. Nu har vi hela nya koncernledningen på plats och har fullt fokus på vår fortsatta tillväxtresa för Castellum, säger Rutger Arnhult, vd för Castellum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsbolaget på frammarsch i textilstaden

Bolag Delar av Borås centrum står inför en spännande utveckling de närmaste åren då Pulsen Fastigheter ska förtäta med närmare 60 000 kvadratmeter bostäder och kommersiella ytor. Nyligen avslutades samrådet för den detaljplan som håller på att tas fram, och här berättar Pulsens vd Christer Södeliden mer om planerna för området – och hur bolaget siktar på att växa i övrigt framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige