Image

Hon efterträder Tomas Svensson

Karriär Marita Loft, ansvarig för Gamla SEB Trygg Livs fastighetsportfölj i Sverige och London, har efterträtt Tomas Svensson på posten som vd för Storebrand Fastigheter i Sverige. - Det ska bli intressant och stimulerande att bygga upp en ny portfölj, säger Marita Loft till Fastighetssverige.
Publicerad den 30 Januari 2012

Marita Loft är utbildad civilingenjör vid KTH. Hon tillträder sin tjänst på Storebrand Fastigheter den 1 april.
- Efter 13 spännande år i banken, varav fyra som ansvarig för Trygg Livs fastighetsportfölj, kände jag när jag fick det här erbjudandet att det var ett bra läge för en ny utmaning. Vi har byggt upp en väldigt bra och välfungerande fastighetsportfölj på banken och nu blir det intressant och spännande att bygga upp en ny portfölj, säger Marita Loft.

Ambitionen är att bygga upp SPP:s fastighetsportfölj till i storleksordningen tio miljarder kronor.

Marita Loft efterträds i sin tur av Tomas Krywult som tillförordnad chef och kommer att säkerställa kontinuiteten inom SEB:s svenska fastighetsteam. Tomas Krywult har en mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen i olika positioner.

Relaterade artiklar

Ämnen

Storebrand på Branschguiden

Storebrand Kapitalförvaltning - Storebrand Asset Management AS - är ett helägt dotterbolag till Storebrand ASA. Vårt mål är att våra produkter ska vara enkla, ge värde för pengarna och vara hållbara. Samtidigt ska de fungera som effektiva byggklossar i olika investeringsportföljer. Vi har över 730 miljarder kronor under förvaltning och hela kapitalet förvaltas med ambitiösa hållbarhetskriterier.

Läs mer om Storebrand på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill internationella aktören växa på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Verdion fortsätter växa i Sverige – senast genom en tung investering i Bäckebol i Göteborg. För Fastighetssverige berättar Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics på Verdion, om synen på Göteborg som logistikmarknad och tillväxtambitionerna i staden, nya satsningar på spekulationsutveckling och om hur man ser på 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige