Image

Hemsö rekryterar regionchef

Karriär Hemsö rekryterar Monica Fallenius som regionchef till region Öst.
Publicerad den 17 December 2013
Monica Fallenius. Bild: Hemsö
Monica Fallenius.

Monica Fallenius kommer senast från GE Capital Real Estate där hon som fastighetschef haft ansvar för förvaltning och fastighetsutveckling i Stockholm. Hon har även arbetat på bland annat Jernhusen och Fabege.

- Jag ser en stor potential i Hemsös affärsidé och även i segmentet samhällsfastigheter och jag ser fram mot att få bidra till Hemsös framgång, säger Monica Fallenius.

Med en fastighetsportfölj på närmare 23 miljarder kronor i Sverige, Finland och Tyskland är Hemsö en stor aktör i segmentet samhällsfastigheter och det största fastighetsbolaget i denna nisch i Sverige.

- Det känns väldigt roligt att få välkomna Monica Fallenius till Hemsö. Hon har en gedigen och affärsmässig erfarenhet från fastighetsbranschen, säger Hemsös vd Per Berggren.

Monica Fallenius första dag på Hemsö blir den 1 februari 2014.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stor våg av nya asiatiska investerare att vänta 2021

Sverige I takt med ökade vaccinationstal mot Covid-19 och lättade reserestriktioner väntas transaktioner med internationella investerare öka i Sverige under 2021. Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers, berättar för Fastighetssverige vilka nya investerare som tar sikte på Sverige, vilka segment och städer de intresserar sig för.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY