Image
Sanna Göthlin.
Sanna Göthlin. Bild: Christian Gustavsson

Heba utser Sanna Göthlin till hållbarhetschef

Karriär Heba utser Sanna Göthlin, tidigare affärsutvecklare, till hållbarhetschef.
Publicerad den 22 Februari 2022

Bolaget står inför stora utmaningar kopplat till hållbarhet och området växer. Att ha en dedikerad person på tjänsten är viktigt. Sanna Göthlin tillträder rollen 1 mars 2022.

Hon har i sin tidigare roll som affärsutvecklare på Heba fokuserat på hållbarhetsfrågor och under kort tid skaffat sig specifik och värdefull kompetens inom området.

– Heba har kommit till ett läge där bolaget på riktigt kan påverka verksamhetens direkta och indirekta klimatpåverkan. Nu är ambitionen att utifrån våra erfarenheter ta en position inom hållbarhet i branschen. Därför är det viktigt att ha en dedikerad person på tjänsten. Jag är glad att Sanna accepterat att ta rollen, säger vd Patrik Emanuelsson.

– Heba arbetar grundligt och med ett gediget engagemang för hållbarhetsfrågorna. Ett fint exempel på vad vi gjort under senaste året är kartläggningen av klimatrisker och hur vi ska anpassa vårt bestånd framöver. Vi har kommit långt på kort tid och jag ser fram emot att få driva hållbarhetsfrågorna vidare, säger Sanna Göthlin tillträdande hållbarhetschef Heba.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Heba Fastighets AB på Branschguiden

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen, Uppsala och Mälardalen. Genom vårt kunnande erbjuder vi hållbara och trygga boenden att trivas i under livets olika faser. Vi skapar värde för ägare och samhälle genom nöjda hyresgäster, tryggare och attraktivare bostadsområden och förtroendefulla partnerskap.
Heba grundades 1952 och är sedan 1994 noterade på Nasdaq Stockholm AB Nordic Mid Cap.
Läs mer på: www.hebafast.se

Läs mer om Heba Fastighets AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Swedbank: Så kan hyreshöjningarna påverka inflationen

Ekonomi/Finansiering I fredags förra veckan var sista dagen för hyresvärdarna att skicka in framställan om hyresjusteringar inför 2023 års hyresförhandlingar. Fastighetsägarna Stockholm gick under september ut med en uppmaning om att fastighetsägare skulle efterfråga en hyreshöjning på 9,5 procent. Fastighetssverige har kollat närmare på hur det skulle påverka inflationen om Fastighetsägarna fick sin vilja igenom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige