Image

Handelsplatsen Lindhagen invigd

STADSUTVECKLING Handelsplatsen Lindhagen invigdes i går. Fastigheten ligger i Stadshagen på Västra Kungsholmen, en stadsdel som nu rustas upp och genomgår en omfattande förnyelse med nya bostäder, kontor, butiker, hotell och restauranger. Lindhagen är den första stora handelsytan i området.
Publicerad den 13 Augusti 2009

Den nya fastigheten som uppförs på Skogaholmsbageriets gamla mark i Stadshagen på Västra Kungsholmen rymmer cirka 13 000 kvadratmeter handelsyta och cirka 10 500 kvadratmeter kontorsyta.

Handelsplatsen bjuder på varierad service med Maxi Ica Stormarknad, Systembolaget, Hi-Sport Factory outlet, Daek, BoConcept, Stockholms Sovrum, Lindhagen Sko Kem och nyckelservice, Ett litet kök, Apotek Linden, Espresso House, Godis 500 sorter, Life, Interflora och Lindhagens salong & shop.

Av kontorsytorna som ligger högst upp i fastigheten är drygt hälften av ytan uthyrd och där sker inflytt senare under hösten 2009.

Fabege och Peab äger 50 procent vardera av fastigheten och projektet Lindhagen och är både stolta och nöjda över att få vara en betydande del av uppbyggnaden av en ny stadsdel, samt att vara med och utveckla närområdet och erbjuda företag en unik kontorsmiljö med ett utmärkt läge och service.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige