Image

Hälsosamt snacks i Kista Gallerian

Uthyrning I slutet av februari öppnar den allra första serveringen av Nitrolabs – frozen magic & crêpes i Kista Galleria. På Nitrolabs framställs alla frusna desserter och crêpes från grunden med fina råvaror utifrån ett eget hemligt recept.
Publicerad den 24 Februari 2015
Det nya svenska varumärket Nitrolabs öppnar i Kista Gallerian. Bild: Nitrolabs
Det nya svenska varumärket Nitrolabs öppnar i Kista Gallerian.

Kunderna får se på hur rätterna skapas i ett moln av iskall ånga skapad av flytande kväve, en metod som länge använts av stjärnkockar.

Nitrolabs är ett nytt, svenskt varumärke som möter efterfrågan på hälsosammare snacks genom ett nytt, egenutvecklat koncept där smak, utbud, kvalitet och helhetsupplevelse står i centrum.

– Kvalitet och upplevelse blir allt viktigare för matgästerna och därför tror vi att Nitrolabs kommer att passa Kista Galleria väldigt bra, säger Magnus Åkesson, Commercial Director på Citycon som äger köpcentrumet. Det är nästan en magisk upplevelse att se sin rätt framställas ögonblickligen i ångmoln som ger ett inslag av show.

Baserna till rätterna finns i olika varianter och görs bland annat på ägg i kombination med exempelvis mjölk, laktosfri mjölk, grädde, yoghurt eller enbart frukt. Alla rätterna framställs utan färgämnen, konserveringsmedel, smakförstärkare eller stabiliseringsmedel.

Nitrolabs kan som enda aktör på marknaden erbjuda glutenfria crêpes som tillagas på rismjöl. På menyn finns både salta och söta alternativ som passar till dagens alla måltider.

– Vi erbjuder kunder ett koncept som inte finns på den svenska marknaden. Man bör besöka Nitrolabs servering om man vill testa nya rätter och smaker utan tillsatser och dessutom uppleva något extraordinärt, säger Fotini Lejonstad, en av grundarna av Nitrolabs.

Nitrolabs fortsätter att öppna på fler ställen, bland annat i ett annat köpcentrum i Stockholm senare i år. Dessutom har företaget signerat ett franschiseavtal i Grekland där premiäröppningen kommer att ske i Aten i år.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige