Image

Hälsokoncept söker sig in på svenska marknaden

Uthyrning Det stilrena hälsokonceptet LETT från Norge planerar en kraftig expansion de kommande åren på den svenska marknaden. JLL Retail Tenant Representation agerar rådgivare i sökandet av lämpliga lokaler i Stockholm och Göteborg.
Publicerad den 28 September 2016
Annons
Image
LETTs hälsokoncept ska på sikt öppna i Göteborg och Stockholm. Bild: LETT
LETTs hälsokoncept ska på sikt öppna i Göteborg och Stockholm.

För två år sedan öppnade LETT sin första enhet i Oslo, sedan dess har de öppnat ytterligare fyra till och konceptet har blivit en succé. Nyskapande recept i olika storlekar är grunden för LETT’s sallader och wraps.

– Vi har genom LETT skapat ett koncept för sund och spännande mat i form av sallader, soppor, juicer och smoothies. Allt lagas färskt framför kunden på ett effektivt sätt för att passa in mångas upptagna vardag samtidigt som vi erbjuder en trevlig miljö för de gäster som vill stanna lite längre, säger Knut Andreas Berg, CEO och medgrundare, LETT.

LETT planerar att etablera ett par enheter i både Stockholm och Göteborg under det första året. JLL Retail Tenant Representation söker nu för LETT’s räkning lokaler inom CBD i bägge städer om cirka 60-130 kvadratmeter.

– Det är inspirerande att arbeta med ett varumärke som ligger så i tiden och har kraft att snabbt ta marknadsandelar med ett så genomtänkt koncept. Hälsotrenden i Sverige har växt sig väldigt stark men utbudet har inte hängt med i samma takt och det ska vi nu ändra på, säger Louise Wintzell, ansvarig projektledare på JLL Retail Tenant Representation.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill internationella aktören växa på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Verdion fortsätter växa i Sverige – senast genom en tung investering i Bäckebol i Göteborg. För Fastighetssverige berättar Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics på Verdion, om synen på Göteborg som logistikmarknad och tillväxtambitionerna i staden, nya satsningar på spekulationsutveckling och om hur man ser på 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige