Image
Cecilia Holmström blir ny vd för ÅWL Arkitekter.
Cecilia Holmström blir ny vd för ÅWL Arkitekter. Bild: ÅWL Arkitekter

Hållbarhet – en viktig fråga för ÅWL Arkitekters nya vd

Bolag Cecilia Holmström blir i maj ny vd för ÅWL Arkitekter. Hon tar över efter Jacob Haas, som efter 13 år på stolen valt att jobba vidare med företagets utveckling som senior affärsutvecklare.
Publicerad den 20 Februari 2020

– Jag är väldigt glad och ödmjuk inför uppdraget att som vd få förtroendet att fortsätta utveckla ÅWL tillsammans med kunder och medarbetare.Vårt samhälle och vår bransch står inför stora utmaningar, men också fantastiska möjligheter. Vi står i ett skifte där arkitektföretagen och deras kunder har en avgörande roll att spela. ÅWL har genom sin inkluderande kultur, sitt dedikerade fokus på kunskap och kvalitet och sin långsiktighet vad gäller både människor och affärer en fantastiskt bra grund att stå på för att vara en förebild i en sådan omställning, säger Cecilia Holmström.

Hon kommer närmast från Tengbom där hon arbetat som arkitekt, varit engagerad i nationella och internationella projekt samt forskning och hon sitter även som ordförande i Sveriges Arkitekters hållbarhetsråd.

Sara Revström, styrelseordförande på ÅWL Arkitekter, menar att man i Cecilia Holmström funnit en person som kan leda företagets utveckling inom digitalisering och framför allt hållbarhetsfrågor.

– Vi ser i Cecilia en engagerad och driven person som har långt gående tankar kring hur vi och branschen måste utvecklas kring arkitektens framtida roll, affären, digitalisering, och framför allt hållbarhetsfrågor. Något vi vet att våra kunder och medarbetare ser som allt viktigare. I Cecilia har vi funnit en person som kan leda oss i det arbetet och säkerställa att vi fortsätter vara ett relevant arkitektkontor, säger Sara Revström.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige