Image

Gymnasium öppnar frisörsalong – fullt uthyrt hos Agora

Uthyrning Grillska Gymnasiet utökar sina ytor hos Agora på Nygatan i Eskilstuna. Frisörgymnasiet flyttar in i före detta butikslokaler och öppnar salong där allmänheten kan klippa sig.
Publicerad den 23 Maj 2018
Annons
Image

Grillska Gymnasiet, drivet av Stadsmissionens Skolstiftelse, har tecknat ett nytt avtal med Agora och kommer de närmaste fem åren att hyra ytterligare tre ytor med en sammantagen yta om 3 751 kvadratmeter. Uthyrningen innebär att fastigheten nu är fullt uthyrd ovan mark.

- Det känns jättebra att använda butikslokalerna och samtidigt hjälpa Grillska Gymnasiet med deras lokalbehov. Skolan har under en längre period efterfrågat nya ytor och till hösten kommer frisörgymnasiet att flytta in i nyrenoverade butiksytor mot Nygatan där allmänheten kan boka klipptid i salongen, säger Christina Engström, förvaltare på Agora.

- Jag är glad att Grillska Gymnasiet nu får möjlighet till en helt ny och fräsch frisörlokal, vilket kommer innebära en fin och bra arbetsmiljö för både våra elever och personal. I samband med förlängningen av nytt hyresavtal passar vi även på att renovera vissa delar av befintliga lokaler för att erbjuda fräscha och pedagogiska undervisningssalar med flexibla lösningar, säger Marina Malmqvist, vd för Stadsmissionens Skolstiftelse.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Fastigheten som är lättast att sälja är..."

Ekonomi/Finansiering Från nettoköpare till nettosäljare. Andra halvan av 2022 ändrade spelplanen, men transaktionerna fortsätter berättar Henrik Roderhult, regionchef, Värdering och Strategisk Analys på Newsec. Det som väntar är en marknad där avkastningskraven stiger. Han avslöjar också vilken slags fastighet som kommer bli lättast att sälja framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige