Image

Gymnasium öppnar frisörsalong – fullt uthyrt hos Agora

Uthyrning Grillska Gymnasiet utökar sina ytor hos Agora på Nygatan i Eskilstuna. Frisörgymnasiet flyttar in i före detta butikslokaler och öppnar salong där allmänheten kan klippa sig.
Publicerad den 23 Maj 2018

Grillska Gymnasiet, drivet av Stadsmissionens Skolstiftelse, har tecknat ett nytt avtal med Agora och kommer de närmaste fem åren att hyra ytterligare tre ytor med en sammantagen yta om 3 751 kvadratmeter. Uthyrningen innebär att fastigheten nu är fullt uthyrd ovan mark.

- Det känns jättebra att använda butikslokalerna och samtidigt hjälpa Grillska Gymnasiet med deras lokalbehov. Skolan har under en längre period efterfrågat nya ytor och till hösten kommer frisörgymnasiet att flytta in i nyrenoverade butiksytor mot Nygatan där allmänheten kan boka klipptid i salongen, säger Christina Engström, förvaltare på Agora.

- Jag är glad att Grillska Gymnasiet nu får möjlighet till en helt ny och fräsch frisörlokal, vilket kommer innebära en fin och bra arbetsmiljö för både våra elever och personal. I samband med förlängningen av nytt hyresavtal passar vi även på att renovera vissa delar av befintliga lokaler för att erbjuda fräscha och pedagogiska undervisningssalar med flexibla lösningar, säger Marina Malmqvist, vd för Stadsmissionens Skolstiftelse.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige