Image
Gustaf Segerborg.
Gustaf Segerborg. Bild: Randviken

Gustaf Segerborg lämnar rollen som vice vd på Stenhus

Bolag Gustaf Segerborg har meddelat att han beslutat att lämna sin roll som vice vd på Stenhus Fastigheter i Norden.
Publicerad den 9 Mars 2023

Gustaf Segerborg har i samförstånd med Bolaget valt att avsluta sin anställning för att ägna sig åt egen verksamhet. Gustaf har innehaft rollen som vice vd sedan sommaren 2022 då sammanslagningen med Randviken Fastigheter genomfördes. Gustaf gör sin sista arbetsdag på Stenhus den 14 april 2023.

– Gustaf har varit central i det intensiva integrationsarbete som har pågått sedan sammanslagningen med Randviken blev verklighet i somras. Nu är integrationen i stort sett slutförd och Stenhus har ytterligare stärkt sin ställning som ett stabilt och kassaflödesorienterat fastighetsbolag. I och med det har Gustaf valt att lämna sin roll som vice vd. Jag är tacksam för det arbete som Gustaf har lagt ner både organisatoriskt och affärsmässigt och jag önskar honom all lycka till i sina framtida utmaningar, säger Elias Giorgiadis, vd Stenhus.

– Stenhus är ett fantastiskt bolag med attraktiva tillgångar och en stark entreprenörsanda. Det har varit en sann förmån att få vara delaktig i att integrera Randviken, där jag tidigare var vd, in i Stenhus. Trots en orolig omvärld har Stenhus den senaste tiden genomfört en rad åtgärder för att stärka bolagets finansiella ställning och skapa en ökad trygghet för aktieägarna. I och med detta känns det som en bra tidpunkt att lämna min roll som vice vd för att söka nya utmaningar, säger Gustaf Segerborg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige