Image
Gullberg & Jansson köper en fastighet i Åstorp.
Gullberg & Jansson köper en fastighet i Åstorp. Bild: Istock

Gullberg & Jansson köper fastighet i Åstorp

Transaktioner Gullberg & Jansson AB har undertecknat ett avtal om att förvärva en fastighet i Åstorp. Köpeskillingen uppgår till 19,5 miljoner kronor och förvärvet kommer att finansieras genom egna medel och banklån.
Publicerad den 21 September 2022
Annons
Image

Beslutet om att förvärva fastigheten har tagits efter en noggrann ekonomisk analys. Avsikten är att bedriva egen verksamhet i fastigheten och lokalerna kommer i huvudsak att nyttjas av Gullberg & Jansson Service och Installation samt Gullberg & Jansson Hem och Trädgård.

– Investeringen är en del i vår långsiktiga strategi för att möjliggöra fortsatt utveckling av Gullberg & Jansson Service och Installation samt Gullberg & Jansson Hem och Trädgård, säger Peter Bäck, VD och koncernchef.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Heimstaden testar udda inslag i Kronprinsen

Bolag Om en månad invigs första delen av det nyrenoverade Kronprinsen i Malmö. En del av fokuset i den kommersiella ytan är på träning och hälsa. Fastighetssverige tog därför pulsen på Heimstaden om hur det ska gå med deras "nära-centrum stadsdelscentrum" nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige