Image
Dubbel Dubbel öppnar sin första restaurang i Stockholm.
Dubbel Dubbel öppnar sin första restaurang i Stockholm. Bild: Dubbel Dubbel

Göteborgskt succékoncept etablerar sig i Stockholm

Uthyrning Dubbel Dubbel intar Stockholm och öppnar i Hagastaden i Familjebostäders fastighet Algoritmen på Norra Stationsgatan. JLL Retail Agency har agerat rådgivare åt fastighetsägaren.
Publicerad den 16 Mars 2020
Annons
Image

Lokalen är på 192 kvadratmeter och Dubbel Dubbel flyttar in efter sommaren. I samma fastighet öppnar även Favo sitt restaurang- och deliverykoncept.
– Vi är glada och stolta att Dubbel Dubbel väljer att öppna hos oss i Hagastaden. Jag är övertygad om att deras koncept kommer komma många av våra hyresgäster till nytta, säger Marie Alderhorn, enhetschef lokaler på Familjebostäder.

Dubbel Dubbel som är ett kinesiskt sharingkoncept med fokus på dim sum, finns idag i Göteborg och Malmö. Detta blir deras första etablering i Stockholm.
– Vi ser verkligen fram emot att äntligen få öppna i Stockholm. Något vi har jobbat länge med och tycker Hagastaden är ett perfekt område för Dubbel Dubbel, säger John Wigelius, vd för Dubbel Dubbel.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY