Image

Golfcentrum till Sveavägen

Uthyrning Bonnier Fastigheter hyr ut drygt 1 000 kvadratmeter till ett golfcentrum på Sveavägen 52 i centrala Stockholm.
Publicerad den 10 Oktober 2014

Det är nu klart att det blir golfvisionärerna Unipeg som flyttar in hos Bonnier Fastigheter i den gamla biografen Riviera på Sveavägen 52 i Stockholm. Det kommer att bli ett fullskaligt golfcentrum med både simulatorer, shop, resebyrå och möjlighet till privat- och företagsevenemang.

Anläggningen om drygt 1 000 kvadratmeter slår upp portarna under 2015. För grundarna av Unipeg är detta något av en dröm som går i uppfyllelse.

- Vi ser att det finns ett behov av en plats där allt för golf finns samlat. Någonstans att hålla igång färdigheterna även när golfbanorna håller stängt – på egen hand eller med ett pro. Ett ställe där man kan samlas och umgås. Vi har länge letat efter en lämplig lokal för detta och den här är perfekt, både i sin utformning och sitt läge, säger Peter Jidström, vice vd och en av grundarna av Unipeg.

På Bonnier Fastigheter är man också glad över etableringen.

- Unipeg är en intressant ny verksamhet som ligger helt rätt i tiden och som kommer bidra till att göra kvarteren vid Sveavägen ännu mer attraktiva. Det känns roligt att få hälsa Unipeg välkomna som hyresgäster till denna unika lokal, säger Tomas Hermansson, vd på Bonnier Fastigheter.

Unipeg är etablerade i golfvärlden och äger i dagsläget elva golfbanor samt resebyrån Golfresan. Unipeg genomsyras av en vilja att göra det enkelt och lättillgängligt för alla att utöva sitt golfintresse. Nu även på Sveavägen 52 mitt i centrala Stockholm.

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Westerlinds och A-hus satsar på småhus i Norrland

Bostäder Westerlinds ska representera A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, i ny satsning på den norrländska marknaden. Det handlar om en totalentreprenad, främst på expansiva orter som exempelvis Skellefteå, Sundsvall och Umeå. Fastighetssverige har talat med Tobias Wikström, affärsområdeschef på Westerlinds, och han utesluter inte nyanställningar på sikt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige